Perfect voor
iedere locatie

Van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel. Met de Junea maak je het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers.

Energize your company.

Wie goed in zijn energie zit, haalt meer uit zijn dag. Voorzie jouw mensen daarom van het beste eten en drinken met de compacte, stijlvolle en slimme Junea.

De Junea komt het best tot zijn recht op locaties waar dagelijks 20 tot wel 500 mensen over de vloer komen. Dit kunnen medewerkers zijn, maar ook klanten of andere bezoekers. Maak het verschil door ze toegang te geven tot de lekkerste tussendoortjes en goed eten en drinken!

Van kantoor tot kantine

De Junea is te plaatsen op elke locatie en past bij iedere organisatie die kleine momenten wil faciliteren die het verschil kunnen maken in iemands dag. Een fijne service voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers!

Bekijk hieronder wat de Junea voor jouw locatie kan betekenen.

Junea.
Maak het verschil.

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. En met de juiste energie, presteer je ook nog eens beter. Daarom faciliteren wij lekker en gezond eten en drinken op iedere locatie, van klein tot groot.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!