Happy guests
better results.

De Junea is de ideale plug-and-play selfservice automaat, voor iedere vergaderlocatie of co-workingspace.

Energize your company.

Als vergaderlocatie of co-workingspace wil je het beste voor jouw gasten en klanten. Je wilt ze voorzien in al hun behoeftes. Met goede koffie, maar ook met goed eten en drinken. En misschien wel met hygiëne- en desinfectieproducten.

De Junea is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig bediend wordt met de smartphone.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe. Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons ‘As a business’ model. Jij bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt en tegen welke prijs.

De Junea is de perfecte aanvulling voor elke vergaderlocatie of co-workingspace. Met de Junea zorg je voor blije klanten en gasten en creëer je tegelijkertijd een extra inkomstenbron voor jouw bedrijf.

 • Perfect voor iedere locatie
  Van de receptie tot de vergaderruimte. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Alleen de beste producten
  Onze voedingsexperts zijn continu bezig om het optimale assortiment samen te stellen en lopen voorop in de laatste trends.
 • Smart pricing
  Je kunt de Junea inzetten als een service of als een extra inkomstenbron. Jij bepaalt zelf de prijzen en marges.

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Mondkapjes, handgels en meer

Goed werkgeverschap begint met een veilige werkomgeving. Geef jouw medewerkers, klanten en bezoekers daarom eenvoudig toegang tot gekwalificeerde mondkapjes, desinfect, handgel, vitamines en meer.

De Junea biedt een contactloze oplossing voor de verplichte hygiënemaatregelen. Vul een bestaand Junea-assortiment (tijdelijk) aan met preventiemiddelen of laat ons de perfecte mix voor jouw locatie samenstellen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Rik de Vries

De Junea als inkomstenbron?

Dat kan! Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons ‘As a business’ model. Jij bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt, tegen welke prijs.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe.

Neem contact op met onze salesmanager Rik de Vries voor meer informatie.

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!