More energy,
better results.

De Junea is de ideale plug-and-play selfservice automaat, voor iedere sportfaciliteit.

Junea. Make the difference.

Wil jij jouw klanten of gasten voorzien van extra energie voor een training? Of juist de mogelijkheid geven om na een training iets te eten of drinken om te herstellen?

Dat kan! De Junea is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig bediend wordt met de smartphone.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe. Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons ‘As a business’ model. Jij bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt en tegen welke prijs.

Met de Junea creëer je een extra inkomstenbron voor jouw bedrijf én maak je het verschil voor jouw klanten en gasten. Want wie goed in zijn energie zit, haalt meer uit zijn dag!

 • Perfect voor iedere locatie
  Van sportschool tot vereniging. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea op iedere locatie.
 • Sport assortiment
  Onze voedingsexperts hebben een speciaal assortiment voor sporters samengesteld. Van energierepen tot proteïne bars.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Smart pricing
  Je kunt de Junea inzetten als een service of als een extra inkomstenbron. Jij bepaalt zelf de prijzen en marges.

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Mondkapjes, handgels en meer

Goed werkgeverschap begint met een veilige werkomgeving. Geef jouw medewerkers, klanten en bezoekers daarom eenvoudig toegang tot gekwalificeerde mondkapjes, desinfect, handgel, vitamines en meer.

De Junea biedt een contactloze oplossing voor de verplichte hygiënemaatregelen. Vul een bestaand Junea-assortiment (tijdelijk) aan met preventiemiddelen of laat ons de perfecte mix voor jouw locatie samenstellen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Rik de Vries

De Junea als inkomstenbron?

Dat kan! Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons ‘As a business’ model. Jij bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt, tegen welke prijs.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe.

Neem contact op met onze salesmanager Rik de Vries voor meer informatie.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!