Smart pricing

De prijs per product bepaalt wie de maandelijkse kosten van de Junea betaalt.


Wil je de kosten terugverdienen?

Nee, dat hoeft niet.

Wil jij dat jouw medewerkers de laagste prijs per product betalen? Dan kun je de aanschaf of huur en vaste kosten voor eigen rekening nemen.

Lees meer.
€ 59,95 per maand

Huur (of afschrijving), service, software en connectiviteit.

Ja, ik wil geen kosten.

Wil jij geen kosten hebben aan de Junea? Dan kun je de aanschaf of huur en vaste kosten verwerken in de prijs per product die gebruikers betalen.

Lees meer.
Gratis Junea!

Bij 120 snacks zijn de maandelijkse kosten terugverdiend.

Junea as a service

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Je kunt er namelijk voor kiezen om de maandelijkse kosten te verwerken in de prijs per product. Wij noemen dit smart pricing.

Als je de Junea koopt, is de eenmalige investering € 1.495,-. De maandelijkse gebruikskosten voor de Junea zijn € 14,95 per maand. Hiervoor regelen wij de service, software en connectiviteit (de kosten van het 4G abonnement dat de Junea verbindt met de cloud). Bij het kopen van de Junea rekenen we eenmalig € 150,- aan leverings- en installatiekosten.

Je kunt er ook voor kiezen om de Junea te huren. De huurprijs is € 59,95,- per maand op basis van 48 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Informeer ons naar de prijzen hiervoor. In de huurprijs zijn alle overige kosten (installatie + service, software en connectiviteit) inbegrepen.

Probeer de Junea één maand gratis!

Maak het verschil voor jouw medewerkers, klanten of bezoekers door het beste eten en drinken te faciliteren. Vraag vrijblijvend een voorstel aan en plaats de Junea één maand op proef.

Energize
your company.

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. En met de juiste energie, presteer je ook nog eens beter. Daarom faciliteren wij lekker en gezond eten en drinken, op locaties van klein tot groot.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Joost van Ginkel

Verdienen aan de Junea?

Dat kan! Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons 'As a business' model. Je bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt tegen welke prijs.

'Junea as a business' is een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe.

Neem contact op met onze salesmanager Joost van Ginkel voor meer informatie.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!