Happy clients,
better results.

De Junea is de ideale plug-and-play selfservice automaat, voor iedere showroom of winkel.

Junea. Make the difference.

In jouw showroom of winkel wil je het beste voor jouw gasten en klanten. Je wilt ze voorzien in hun behoeftes. Met goede koffie, maar ook met goed eten en drinken. En misschien wel met hygiëne- en desinfectieproducten.

De Junea is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig contactloos bediend wordt met de smartphone.

De perfecte aanvulling op iedere koffieautomaat in showrooms, winkels of andere retail-locaties. Met de Junea maak je het verschil voor jouw klanten en gasten.

 • Perfect voor iedere locatie
  In de showroom, wachtruimte of bij de receptie. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Alleen de beste producten
  Onze voedingsexperts zijn continu bezig om het optimale assortiment samen te stellen en lopen voorop in de laatste trends.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Smart pricing
  Je kunt de Junea inzetten als een service of als een extra inkomstenbron. Jij bepaalt zelf de prijzen en marges.

Workspace
van de toekomst

De wereld verandert. Werk is niet meer gewoon werk en een werkplek is niet meer gewoon het standaard kantoor. Mensen willen een fijne workspace. Mét goed eten en drinken op ieder moment, voor een vitale en energieke werkdag.

Als organisatie kun je hier flexibel en eenvoudig op inspelen met de volledig connected Junea. Jouw medewerkers bedienen de Junea met hun smartphone, en dankzij de slimme software komt de voorraad automatisch naar jouw organisatie toe. Zo creëer jij de workspace van de toekomst!

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Ons assortiment
vernieuwt constant

De wereld van eten en drinken is continu in beweging. Onze voedingsexperts kennen de trends en lopen voorop in hun zoektocht naar vernieuwing. Zodat jouw medewerkers, klanten en bezoekers altijd kunnen kiezen uit de beste producten.

Daarnaast leert de slimme software van de Junea van het aankoopgedrag. Zo kunnen we het assortiment perfect afstemmen op jouw organisatie!

Mondkapjes, handgels en meer

Goed werkgeverschap begint met een veilige werkomgeving. Geef jouw medewerkers, klanten en bezoekers daarom eenvoudig toegang tot gekwalificeerde mondkapjes, desinfect, handgel, vitamines en meer.

De Junea biedt een contactloze oplossing voor de verplichte hygiënemaatregelen. Vul een bestaand Junea-assortiment (tijdelijk) aan met preventiemiddelen of laat ons de perfecte mix voor jouw locatie samenstellen.


Bekijk de video voor meer informatie.

Rik de Vries

De Junea als inkomstenbron?

Dat kan! Je kunt de Junea commercieel inzetten met ons ‘As a business’ model. Jij bepaalt dan zelf welke producten je aanbiedt, tegen welke prijs.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe.

Neem contact op met onze salesmanager Rik de Vries voor meer informatie.

Probeer de Junea
één maand gratis!

Maak het verschil voor jouw medewerkers, klanten of bezoekers en vraag vrijblijvend een voorstel aan. De Junea hoeft je niets te kosten dankzij het smart pricing model.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!