Make the
difference.

Wij zijn er voor de kleine momenten die het verschil maken in jouw dag.

Little moments, big impact

Ze zijn er overal en altijd: kleine momenten die impact hebben op jouw dag. Hoe simpel en eenvoudig ze ook lijken, die momenten hebben invloed op je. Ze bepalen hoe je dag verloopt. Hoe je je voelt. Wat je bereikt. En die kleine momenten, die maken het verschil.

Of je nu energie wilt opdoen, wilt ontspannen of iets te vieren hebt: de Junea helpt je om deze momenten net even completer en leuker te maken met het beste eten en drinken.

“We're not here just to sell food and drinks. We're here to facilitate little moments that make the difference in someone's day.”

-- Bas Smit, co-founder Junea

It's time for Junea

Als gamechanger veroveren wij de wereld door de traditionele markt voor vending machines open te breken. Wij faciliteren de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken op iedere locatie, van klein tot groot.

Dit doen we met stijlvolle, eenvoudige, betaalbare én slimme selfservice oplossingen. Zodat iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of iets kan vieren.

Gedreven, eigenwijs en vindingrijk

We houden ervan om mensen blij te maken met onze ideeën en oplossingen. En we gebruiken de Junea om het verschil te maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kleine momenten een grote impact kunnen hebben.

Want juist deze momenten maken het verschil, in jouw dag en in jouw leven. Maar ook in dat van ons. Daarom bouwen we iedere dag met plezier aan de Junea
en blijven we doorontwikkelen. Wil jij ook het verschil maken?

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!