De Junea familie

De Junea is er voor snacks, drinks en food. Iedere Junea is slim, mooi en compact.

Onze modellen

Voor iedere toepassing is er een unieke Junea. De Junea Snacks, de Junea Drinks en de Junea Food.

Iedere Junea is slim, mooi en compact en uiteraard eenvoudig te bedienen met een smartphone. Met haar bescheiden formaat past de Junea werkelijk overal. Zo kan jij je team en bezoekers op ieder moment laten genieten van hun favoriete tussendoortje of energiemomentje.

Junea Snacks

De Junea Snacks zit boordevol tussendoortjes en is de perfecte match met iedere koffiemachine. Of je nu kiest voor healthy, mixed of classic: Onze experts hebben de beste producten geselecteerd om de producten in de Junea perfect te laten aansluiten bij jouw wensen.

Ontdek het assortiment
Binnenkort

Junea Drinks

Met de Junea Drinks maak je het mogelijk om naast koffie, thee en water, altijd een verfrissend alternatief in huis te hebben voor jouw mensen of gasten. Met een uitgebreid assortiment van beste merken ter wereld, zit in de Junea Drinks voor iedereen altijd de beste keuze!

Binnenkort

Junea Food

Sandwiches, wraps of salades. Of gecombineerd met blikjes en flesjes. Jij bepaalt de op jouw behoefte afgestemde inhoud van de Junea Food. Je zorgt dat jouw team altijd de mogelijkheid heeft om hun dagelijkse portie energie binnen te krijgen. Van lunch tot overwerkmaaltijd!

Wil jij een Junea?

Wil je de Junea een maand gratis proberen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul je gegevens in en we sturen je een e-mail met meer informatie!

We zorgen voor de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Je bedient de Junea met je smartphone

De Junea wordt volledig bediend met je smartphone. Scan de QR-code en je weet alles over de producten, van voedingswaarden tot allergieën. Betalen doe je eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Binnen enkele seconden heb jij jouw favoriet in handen. Scan. Pick. Enjoy!

Contact met Junea Nederland

Telefonisch bereikbaar via:

085 – 130 57 19

Of stuur ons een e-mail:

info@junea.nl