Welke Junea
kies jij?

De Junea is perfect voor iedere locatie,
van klein tot groot. Je hoeft alleen nog maar te kiezen: ga je voor Snacks, Food of Drinks?

Onze modellen

Junea Snacks

De Junea Snacks is gevuld met de lekkerste tussendoortjes. Het is de perfecte match naast iedere koffieautomaat! Onze experts hebben de beste producten voor je geselecteerd. Kies zelf welk assortiment het best past bij jouw organisatie: Healthy, Classic of Mixed.

Ontdek het assortiment
Binnenkort

Junea Food

In de Junea Food zitten de lekkerste sandwiches, wraps en salades. Indien gewenst gecombineerd met gekoelde drankjes en smoothies. Jij bepaalt wat het best past bij jouw organisatie, zodat jouw team altijd de mogelijkheid heeft om zijn dagelijkse portie energie binnen te krijgen. Van lunch tot overwerkmaaltijd!

Als eerste de Junea Food?
Binnenkort

Junea Drinks

Met de Junea Drinks heb je naast koffie, thee en water altijd een verfrissend alternatief in huis. Jouw medewerkers, klanten en bezoekers kunnen voortaan kiezen uit een uitgebreid assortiment, met de beste merken ter wereld!

Als eerste de Junea Drinks?

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Energize
your company.

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. En met de juiste energie, presteer je ook nog eens beter. Daarom faciliteren wij lekker en gezond eten en drinken, op locaties van klein tot groot.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Wat is jouw #juneamoment?

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!