Happy people,
better work.

Een blij en energiek team presteert beter. De Junea helpt je om het verschil te maken als werkgever en het beste uit jouw mensen te halen!

Junea. Make the difference.

Als HR manager ben je elke dag bezig met het belang van jouw medewerkers. Je wilt dat jouw teams met plezier werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij geloven dat goed eten en drinken daarin de juiste basis vormt. Want met de juiste energie, kun je beter presteren.

Met de Junea maak je het verschil voor jouw teams én voor het bedrijf. Door iedereen altijd toegang te geven tot de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken. Zodat ze zich blij en energiek voelen, en ook zij het verschil kunnen maken.

 • Perfect voor iedere locatie
  Van kantoor tot kantine, van vergaderruimte tot receptie. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Het beste eten en drinken
  Onze voedingsexperts zijn continu bezig om het optimale assortiment samen te stellen en lopen voorop in de laatste trends.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Smart pricing
  De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Dankzij ons smart pricing model kan de Junea zichzelf eenvoudig en snel terugverdienen.

Workspace
van de toekomst

De wereld verandert. Werk is niet meer gewoon werk en een werkplek is niet meer gewoon het standaard kantoor. Mensen willen een fijne workspace. Mét goed eten en drinken op ieder moment, voor een vitale en energieke werkdag.

Als organisatie kun je hier flexibel en eenvoudig op inspelen met de volledig connected Junea. Jouw medewerkers bedienen de Junea met hun smartphone, en dankzij de slimme software komt de voorraad automatisch naar jouw organisatie toe. Zo creëer jij de workspace van de toekomst!

Energize
your company.

Wie goed in zijn energie zit, haalt meer uit zijn dag. Voorzie jouw mensen daarom van het beste eten en drinken met de compacte, stijlvolle en slimme Junea.

De Junea komt het best tot zijn recht op locaties waar dagelijks 20 tot wel 500 mensen over de vloer komen. Dit kunnen medewerkers zijn, maar ook klanten of andere bezoekers. Maak het verschil door ze 24/7 toegang te geven tot de lekkerste tussendoortjes.

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Perfect voor iedere locatie!

Iedere Junea is niet alleen slim, maar ook bijzonder stijlvol en compact. Dankzij het compacte formaat past de Junea perfect op iedere locatie: van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel.

Probeer de Junea
één maand gratis!

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Je kunt er namelijk voor kiezen om de maandelijkse kosten te verwerken in de prijs per product. Wij noemen dit smart pricing. Zo kan de Junea zichzelf terugverdienen.

Wil je de Junea een gratis maand proberen? Dat kan! Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!