Veilig en gezond
aan het werk

Creëer een veilige en gezonde werkomgeving. Geef iedereen toegang tot gezonde snacks en hygiëne producten.

Healthy snacks & hygiëne producten

De Junea is de perfecte oplossing voor een veilige en gezonde werkomgeving op kantoor, in de showroom of winkel. Je kunt het assortiment van de Junea Snacks namelijk (tijdelijk) aanvullen met de beste hygiëne producten. Denk hierbij aan mondkapjes, desinfectie handgel en meer.

Je geeft jouw medewerkers, klanten en bezoekers eenvoudig toegang tot de belangrijkste hygiëne producten en de beste gezonde tussendoortjes. Met de Junea maak je hun dag net een stukje veiliger, gezonder en leuker.

Wij regelen de voorraad, service en het onderhoud. De Junea hoeft je dankzij smart pricing ook nog eens niets te kosten!

 • Perfect voor iedere locatie
  Van kantoor tot kantine, van showroom tot receptie. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Snacks & hygiëne producten
  Een healthy assortiment bestaande uit de combinatie van gezonde tussendoortjes en hygiëne producten.
 • Smart pricing
  De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Dankzij ons smart pricing model kan de Junea zichzelf eenvoudig en snel terugverdienen

Probeer de Junea één maand gratis

Wil jij healthy en hygiëne producten faciliteren aan jouw medewerkers, klanten of bezoekers? Vraag vrijblijvend een voorstel aan. De Junea hoeft je niets te kosten dankzij ons smart pricing model.

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen.

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Workspace van de toekomst

Creëer de workspace van de toekomst op jouw locatie. Je bedient de Junea volledig contactloos met je smartphone. Veilig, eenvoudig en snel.

Bekijk de video om te zien hoe de Junea werkt!

Tip ons
jouw (werk)plek!

Werk jij op een locatie die wel wat extra energie- of ontspanningsmomenten kan gebruiken? Waar de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken een waardevolle toevoeging zouden zijn voor jou en je collega’s?

Tip ons dan! Het mooie aan onze smart pricing is namelijk dat de Junea jouw werkgever niets hoeft te kosten.

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Energize
your company.

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. En met de juiste energie, presteer je ook nog eens beter. Daarom faciliteren wij lekker en gezond eten en drinken op iedere locatie, van klein tot groot.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!