Compact,
stijlvol en slim.

De Junea is de eerste slimme selfservice automaat, met alleen het beste eten en drinken.

Junea. Maak het verschil.

Met de Junea maken we het verschil in de traditionele markt van de vending machines. Wij introduceren smart vending: een combinatie van slimme hard- en software, een geoptimaliseerd productassortiment en een disruptive business model.

Wij geloven namelijk dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. Daarom faciliteren wij het beste eten en drinken op iedere locatie, van klein tot groot. Zodat jij het verschil kunt maken voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers.

Energize
your company.

Wie goed in zijn energie zit, haalt meer uit zijn dag. Voorzie jouw mensen daarom van het beste eten en drinken met de compacte, stijlvolle en slimme Junea.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Probeer de Junea
één maand gratis!

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Je kunt er namelijk voor kiezen om de maandelijkse kosten te verwerken in de prijs per product. Wij noemen dit smart pricing. Zo kan de Junea zichzelf terugverdienen.

Wil je de Junea een gratis maand proberen? Dat kan! Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!