Scan. Pick.
Enjoy!

De Junea is de perfecte plug-and-play selfservice aanvulling voor ieder cateringconcept.

Plug-and-play vendingoplossing

Bedrijven veranderen, en werkplekken daardoor ook. De cateringbranche moet hier continu op inspelen. Zo is er behoefte aan meer mogelijkheden om (even snel) te eten en minder reisbewegingen om iets lekkers te halen.

Ook zijn mensen door het thuiswerken minder vaak aanwezig op kantoor, waardoor cateringconcepten compacter en flexibeler moeten zijn. Deze nieuwe manier van werken vraagt om nieuwe oplossingen.

De Junea biedt de perfecte plug-and-play aanvulling op ieder cateringconcept. Het is de eerste slimme selfservice automaat die je volledig bedient met je smartphone.

Zo kan op iedere locatie, op een compacte en stijlvolle manier, het beste eten en drinken gefaciliteerd worden. Altijd passend bij de bestaande invulling van de catering.

 • Perfect voor iedere locatie
  Van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel. Door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Tussendoortjes, eten en drinken
  Met de Junea Snacks, Junea Food en Junea Drinks kan je voorzien in alle behoeftes van een organisatie en de eindgebruikers.
 • Contactloze bediening
  De Junea wordt bediend met je smartphone. Van kopen tot bijvullen: simpel, snel, contactloos en zonder een app te downloaden!
 • Smart pricing
  Je kan de Junea inzetten als een service of juist als inkomstenbron. Jij kiest je eigen assortiment en bepaalt zelf de prijzen en marges.

Je bedient de Junea
met je smartphone

Je scant de QR-code met de camera op je smartphone. Vervolgens kies je een product. Daarna betaal je contactloos via iDEAL. Zonder account en zonder verplichtingen. En dan is het tijd om te genieten!

Het beheer van de Junea gebeurt overigens ook volledig via de smartphone. De beheerder ziet bijvoorbeeld realtime wat de actuele voorraad is en gebruikt de app om de Junea bij te vullen.

Mondkapjes, handgels en meer

Goed werkgeverschap begint met een veilige werkomgeving. Geef jouw medewerkers, klanten en bezoekers daarom eenvoudig toegang tot gekwalificeerde mondkapjes, desinfect, handgel, vitamines en meer.

De Junea biedt een contactloze oplossing voor de verplichte hygiënemaatregelen. Vul een bestaand Junea-assortiment (tijdelijk) aan met preventiemiddelen of laat ons de perfecte mix voor jouw locatie samenstellen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Rik de Vries

Meer informatie?

Benieuwd hoe je de Junea eenvoudig kunt inzetten binnen jouw businessmodel en bestaande cateringconcepten? Rik vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op of laat je gegevens achter.

Ja, ik heb interesse!

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!