Het Junea assortiment

De beste producten van de beste merken. Healthy, classic of een mix van beide. Kies het assortiment dat het beste bij jouw bedrijf past.

Kies jouw assortiment

Jij bepaalt welk assortiment het beste past bij jouw team en bedrijf. Onze experts hebben een mooi en uitgebreid assortiment samengesteld dat we ingedeeld hebben in drie categorieen: Healthy. Mixed. Classic. Natuurlijk gaan we voor gezonde energie, maar we begrijpen ook dat een klassieke reep of frisdrank niet mag ontbreken. Van de beste guilty-pleasure of tot de meest pure energiereep: Je kan vertrouwen op onze experts die de hele wereld afspeuren!

  • Junea Snacks

  • Junea Drinks

    Binnenkort
  • Junea Food

    Binnenkort

Healthy Assortiment

Verantwoordere tussendoortjes zoals suikervrije snoepjes, fruitrepen en vetarme chips. Geniet van snacks waar je écht energie van krijgt, zonder je zorgen te maken over je fitheid!

Classic Assortiment

Zoals je al kan raden bestaat dit assortiment uit alle klassiekers van de bekendste merken ter wereld. Met onder andere de vertrouwde M&M’s, Snickers, chips en uiteraard de gevulde koek.

Mixed Assortiment

Simpelweg het beste van twee werelden. In dit assortiment worden klassiekers uit het Classic Assortiment gecombineerd met de toppers uit het Healthy assortiment.

Het assortiment wordt constant vernieuwd!

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen Junea momentje. Een momentje even helemaal niets. Of gezellig samen met een collega kletsen. Even genieten, bijkomen, of juist dat portie extra energie om weer fit verder te gaan.

Het juiste product op het juiste moment maakt deze momentjes net even wat completer! Daarom geloven wij niet in een vast assortiment. Afhankelijk van ontwikkelingen in jouw bedrijf of trends in de markt vind je elke maand weer nieuwe producten in jouw Junea!

Wil jij een Junea?

Neem contact met ons op! Wij sturen je graag een vrijblijvende e-mail met meer informatie waarin stap voor stap alle mogelijkheden met de Junea uitgelegd worden!

We zorgen voor de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea Nederland

Telefonisch bereikbaar via:

085 303 35 80

Of stuur ons een e-mail:

info@junea.nl