Kies jouw assortiment

Onze voedingsexperts stellen ieder assortiment samen met de beste en nieuwste producten.

Onze assortimenten

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. Daarom zijn onze voedingsexperts elke dag bezig om het optimale assortiment samen te stellen voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers.

Selecteer een Junea en ontdek onze assortimenten.

  • Junea Snacks

  • Junea Food

    Binnenkort
  • Junea Drinks

    Binnenkort

Healthy Assortiment

Ga voor verantwoorde snacks die ook nog eens lekker zijn. Suikervrije snoepjes, fruitrepen en vetarme chips: jouw medewerkers krijgen verantwoorde energie zónder de extra calorieën. Vraag direct een voorstel aan.

Healthy & Hygiëne Assortiment

Naast lekkere en verantwoorde snacks geef je iedereen toegang tot (verplichte) hygiëneproducten, voor een veilige en gezonde werkomgeving. Met gekwalificeerde mondkapjes, desinfect, handgel, vitamines en meer!
Vraag direct een voorstel aan.

Classic Assortiment

Ze heten niet voor niets de klassiekers: deze snacks zijn favoriet bij iedereen. Van chocoladerepen tot chips, van drop tot een heerlijke gevulde koek. Dit zijn de lekkerste snacks van de beste merken. Vraag direct een voorstel aan.

Mixed Assortiment

Waarom kiezen als het allebei kan? Ga voor het beste van twee werelden door zowel voor guilty pleasures als voor healthy snacks te gaan. Jouw medewerkers kiezen zelf waar ze op dat moment zin in hebben. Vraag direct een voorstel aan.

Ons assortiment
vernieuwt constant

De wereld van eten en drinken is continu in beweging. Onze voedingsexperts kennen de trends en lopen voorop in hun zoektocht naar vernieuwing. Zodat jouw medewerkers, klanten en bezoekers altijd kunnen kiezen uit de beste producten.

Daarnaast leert de slimme software van de Junea van het aankoopgedrag. Zo kunnen we het assortiment perfect afstemmen op jouw organisatie!

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Tip ons
jouw (werk)plek!

Werk jij op een locatie die wel wat extra energie- of ontspanningsmomenten kan gebruiken? Waar de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken een waardevolle toevoeging zouden zijn voor jou en je collega’s?

Tip ons dan! Het mooie aan onze smart pricing is namelijk dat de Junea jouw werkgever niets hoeft te kosten.

Contact met Junea Nederland

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!