Ik wil een Junea

Je kan jouw Junea rechtstreeks laten plaatsen door Junea Nederland. Wij verzorgen dan de levering, het assortiment en de service. Kortom alles wat met jouw Junea te maken heeft.

Ook kan je er voor kiezen om jouw Junea aan te schaffen bij een zorgvuldig geselecteerde Premium Reseller. Deze resellers kunnen jou naast de Junea ook helpen met andere producten omtrent food en drinks op jouw werkplek, zoals koffie- of cateringoplossingen.

Onze Premium Resellers bieden je, naast de Junea, een kwalitatief hoogwaardig assortiment van aanvullende producten en diensten. Ze bieden je een one-stop-shop voor al je food & drink oplossingen.”

Onze Premium Resellers

Selecta Vending

Selecta is Europees marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack-, en fresh food-oplossingen. Alleen al in Nederland voorzien zij meer dan 20.000 mensen van hun dagelijkse genietmomentjes. In de vorm van een goede kop koffie en een gezonde snack. Onderweg, op het werk én in de horeca.

Ook Premium Reseller worden?

Heb jij een klantsegment dat goed aansluit bij de doelgroep van de Junea? Haal je plezier uit het meedenken in slimme innovatieve oplossingen voor jouw klant? En hecht je ook nog eens veel waarde aan een goede service? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden! Mail naar info@junea.nl voor meer informatie.

Jouw Junea,
gratis geplaatst!

Zonder kosten snacks en drinks faciliteren binnen jouw bedrijf? Dat kan! Het gave aan onze slimme prijsmodellen is namelijk dat de Junea je niets hoeft te kosten. Ze kan je, afhankelijk van welk prijsmodel je kiest, zelfs geld opleveren!

Wil jij een Junea?

Neem contact met ons op! Wij sturen je graag een vrijblijvende e-mail met meer informatie waarin stap voor stap alle mogelijkheden met de Junea uitgelegd worden!

We zorgen voor de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea Nederland

Telefonisch bereikbaar via:

085 – 130 57 19

Of stuur ons een e-mail:

info@junea.nl