Junea.
Make the difference.

De enige slimme selfservice automaat met de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken. Nu beschikbaar voor iedere (werk)plek!

Energize your company.

Wie goed in zijn energie zit, haalt meer uit zijn dag. Voorzie jouw mensen daarom van het beste eten en drinken met de compacte, stijlvolle en slimme Junea.

De Junea is de eerste slimme selfservice automaat waarmee jij het verschil maakt voor jouw medewerkers, klanten of bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren.

 • Perfect voor iedere locatie
  Van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel. Door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.
 • Het beste eten en drinken
  Onze voedingsexperts zijn continu bezig om het optimale assortiment voor je samen te stellen en lopen voorop in de laatste trends.
 • Scan. Pick. Enjoy!
  Scan de QR-code met de camera op je smartphone. Kies waar jij trek in hebt. En geniet van jouw moment.
 • Automatisch nieuwe voorraad
  De Junea is volledig connected. Daardoor zien we wanneer de voorraad bijna op is en sturen we je automatisch én op tijd nieuwe producten.

Workspace
van de toekomst

De wereld verandert. Kantoren en werkplekken veranderen. Mensen willen een fijne en flexibele workspace waarin ze optimaal kunnen presteren. Met goed eten en drinken op ieder moment, voor een vitale en energieke werkdag.

Als organisatie kun je hier handig op inspelen met de Junea. Jouw medewerkers bedienen de Junea eenvoudig met hun smartphone, en dankzij de slimme software komt de voorraad automatisch naar jouw organisatie toe. Zo creëer jij de workspace van de toekomst!

Junea.
Maak het verschil.

Wij geloven dat eten en drinken de basis is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven. En met de juiste energie, presteer je ook nog eens beter. Daarom faciliteren wij lekker en gezond eten en drinken op iedere locatie, van klein tot groot.

Met de Junea maak jij het verschil voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Omdat voortaan iedereen, op ieder moment, energie op kan doen, kan ontspannen of een succes kan vieren!

Tip ons jouw (werk)plek!

Zou jij wel een Junea willen naast jullie koffieautomaat? Tip ons dan! Het mooie aan ons slimme prijsmodel is namelijk dat de Junea jouw werkgever niets hoeft te kosten.

Probeer de Junea één maand gratis!

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Je kunt er namelijk voor kiezen om de maandelijkse kosten te verwerken in de prijs per product. Wij noemen dit smart pricing. Zo kan de Junea zichzelf terugverdienen.

Wil je de Junea een maand gratis uitproberen? Dat kan! Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Perfect voor iedere locatie!

Iedere Junea is niet alleen slim, maar ook bijzonder stijlvol en compact. Dankzij het compacte formaat past de Junea perfect op iedere locatie: van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel.

Pick your moment.
Make the difference.

Ze zijn er overal en altijd: kleine momenten die impact hebben op jouw dag. En hoe simpel en eenvoudig ze ook lijken, die momenten hebben invloed op je. Ze bepalen hoe je dag verloopt. Hoe je je voelt. Wat je bereikt. En juist die kleine momenten maken het verschil.

Of je nu energie wilt opdoen, wilt ontspannen of iets te vieren hebt: de Junea helpt je om deze momenten net even completer en leuker te maken met het beste eten en drinken.

Meer weten over de Junea?

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie.

Wij geven om de bescherming van je persoonsgegevens. Lees ons privacybeleid.

Contact met Junea

Probeer de Junea nu één maand gratis!

Proefplaatsing aanvragen

Telefonisch bereikbaar via:

+31(0)85 1305 719

Stuur een e-mail naar:

info@junea.nl

Of tip ons een locatie die wel een Junea kan gebruiken!